KAMPANYALARA GÖZ ATIN! MICROZEY FİLAMENTLERDE SEPETTE %15'E VARAN İNDİRİM TÜM FİLAMENTLERDE SEPETTE İNDİRİM! 1000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! 23 NİSAN ÖZEL! SEÇİLİ ÜRÜNLER SEPETTE %10 İNDİRİMLİ! KAMPANYALARA GÖZ ATIN! MICROZEY FİLAMENTLERDE SEPETTE %15'E VARAN İNDİRİM TÜM FİLAMENTLERDE SEPETTE İNDİRİM! 1000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! 23 NİSAN ÖZEL! SEÇİLİ ÜRÜNLER SEPETTE %10 İNDİRİMLİ! KAMPANYALARA GÖZ ATIN! MICROZEY FİLAMENTLERDE SEPETTE %15'E VARAN İNDİRİM TÜM FİLAMENTLERDE SEPETTE İNDİRİM! 1000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! 23 NİSAN ÖZEL! SEÇİLİ ÜRÜNLER SEPETTE %10 İNDİRİMLİ! KAMPANYALARA GÖZ ATIN! MICROZEY FİLAMENTLERDE SEPETTE %15'E VARAN İNDİRİM TÜM FİLAMENTLERDE SEPETTE İNDİRİM! 1000 TL ÜZERİ KARGO ÜCRETSİZ! 23 NİSAN ÖZEL! SEÇİLİ ÜRÜNLER SEPETTE %10 İNDİRİMLİ!

5010 5v Firçasiz Soğutma Fani 5010 Fan 5v 2pi̇n

  • 39,26 TL
Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

Ultra sessiz Düşük hızlı fırçasız DC fan ; Yüksek Kaliteli Plastik Gövde ; Sessiz kovanlı tasarım.

Geniş uygulama yelpazesi: Sıcak uç soğutma, 3D yazıcılar veya aşağıdakiler gibi diğer soğutma gereksinimleri için uygundur: ısı radyasyonu için küçük iletişim cihazları; PC CPU sunucusu, soğutma kapasitesi vb.

Güçlü rüzgar: 2Pin DC Soğutma Fanı, yüksek yoğunluklu fan kanadı tasarımı, makinenizin düzgün bir şekilde soğuması için güçlü bir hava akışı sağlama konsepti yoluyla hava akışını yoğunlaştırmak için güçlü bir rüzgar basıncı kullanır.

Hassas rulman: Yüksek hassasiyetli, uzun ömürlü ve düşük gürültülü rulmanlar benimsenmiştir. Yüksek sıcaklık dayanımı, kararlı çalışma, uzun hizmet ömrü

Çevre koruma malzemesi: Çevre koruma malzemelerinin seçimi, güvenli ve garantilidir. Malzeme iyi bir ürün için en iyi seçimdir

Arayüz tipi: JST-XHP-2, kablo uzunluğu: yakl. 30 cm

Boyut: 50 mm x 50 mm x 10 mm

Çalışma Gerilimi: DC 5V/12V/24V, 

 
Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 15:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Ancak bu durum ürün ve kategori kaynaklı değişebilir. Ürün sayfasında kargo süresi belirtilmektedir.

Ürünler kargolandıktan sonra. ortalama 2 gün içinde teslim edilir. Bu süreç ortalama olup 1 gün veya 3 gün de olabilmektedir. 

Eğer kargoyu saat 18:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.

Ön sipariş olan ürünler için teslimat tarihleri tahmini olmaktadır. Gemilerin çıkış sürelerine göre varış süreleri hesaplanmaktadır.

Ancak bazı durumlarda gecikmeler yaşanabilmektedir. Özellikle gümrükte yaşanabilecek gecikmeler için sorumluk kabul edilmemektedir. Ön sipariş vermiş kullanıcılarımızdan anlayış beklemekteyiz. 

 
Yükleniyor...